Erpisti tutkii - Mikä ihmeen Power Platform?

Miltä kuulostaisi mahdollisuus laajentaa ERPin toiminnallisuuksia ja luoda helposti ja nopeasti erilaisia liiketoimintaa hyödyntäviä sovelluksia, raportteja tai työnkulkuautomaatioita? Microsoftin Power Platform tuoteperhettä hyödyntämällä tämä onnistuu vaivatta.

Tarjoamme Navakassa Power Platform -tuotteita Business Centralin rinnalle helpottamaan esimerkiksi datan hyödyntämistä ja uusien sovellusten kehittämistä liiketoiminnan avuksi. Meillä on jo asiakkailla käytössä niin Power BI:lla luotuja raporttikokonaisuuksia, Power Automatea hyödyntäviä työnkulkuja kuin Power Appsilla tehtyjä sovelluksia tukemaan Business Centralin käyttöä.

Tiivistettynä Power Platform on työkalu, jonka avulla päivittäistä toimintaa voidaan helpottaa tukemalla perusprosesseja mm. datan ja automaation avulla. Tuoteperheeseen kuuluvat Power BI, Power Apps, Power Automate ja Power Virtual Agents.

Power BI:n avulla dataa voidaan yhdistää eri lähteistä, analysoida ja visualisoida data liiketoimintaa hyödyttävään muotoon.

Power Apps tarjoaa mahdollisuuden luoda uusia sovelluksia helposti ja nopeasti hyödyntäen eri datalähteitä. Sovelluksia voidaan tehdä niin mobiili- kuin web-käyttöön.

Power Automate (aiemmin Flow) luo automatisoituja työnkulkuja palvelujen ja sovelluksien välille. Sen avulla voidaan automatisoida toistuvia tehtäviä, kuten Business Centralin hyväksyntäketjuja.

Power Virtual Agents on tuoteperheen uusin tulokas ja meillä Suomessa vielä vähemmän käytössä. Tuotteen avulla voidaan luoda tekoälypohjaisia keskustelubotteja. Tällä hetkellä tuotetta on mahdollista käyttää vain rajoitetuilla kielillä, suomenkielistä versiota ei vielä ole saatavilla.

Dynamic 365 Business Central puhelimen näytöllä

Miksi Power Platform -ratkaisut sitten kannattaa ottaa käyttöön Business Centralin rinnalle?

Power Platformin tuotteiden avulla voidaan luoda sovelluksia helposti ja nopeasti yrityksen erityisiin tarpeisiin. Liiketoiminnalla on itsellään mahdollisuus luoda näitä, sillä käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista, kyseessä on ns. lowcode/nocode sovellusalusta. Lisäksi suora liitettävyys Business Centralin kanssa takaa helpon käyttöönoton ja datan saumattoman liikkumisen tuotteiden välillä. Navakassa tarjoamme kokonaisvaltaisten toteutuksien lisäksi palvelua suunnittelun ja datamallin rakennuksen toteutukseen, jolloin asiakas voi toimivan mallin pohjalta luoda itse sovelluksia.

Ota meihin yhteyttä, mikäli Power Platform tai jokin sen tuotteista voisi olla teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva tai haluat kuulla lisää.

Kerromme mielellämme tuotteista ja niiden mahdollisuuksista Business Centralin rinnalla.

Kysy meiltä lisää Power Platformin mahdollisuuksista