Palveluitamme

Palveluidemme ytimen muodostaa Microsoft Dynamics 365 Business Central ja NAV konsultointi, muutostyöt ja käyttöönotot sekä järjestelmän tuki ja ylläpito asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme toimineet aiemmin erityisesti logistiikan, palveluiden, tukkukaupan ja vähittäiskaupan asiakkaiden parissa.

Konsultointi- ja kehityspalvelut

navakka-kiikari-01

Esimääritys- ja määrityspalvelut

Tarvekartoitus ja esivalmistelut järjestelmähanketta käynnistettäessä. Liiketoiminnan vaatimusten ja tarpeiden kartoittaminen, FIT / GAP analyysit sekä ohjelmistovaatimusten määrittäminen ja dokumentointi järjestelmäkehityksen tai projektin yhteydessä. 

Konsultointi ja ohjelmistokehitys -palvelut

Järjestelmä- ja liiketoimintaprosessien konsultointi. Arkkitehtuurisuunnittelu ja -konsultointi sekä IT strategian luominen. Järjestelmän Roadmap ja release suunnittelu. Räätälöintien ja integraatioiden suunnittelu ja toteutus osana Dynamics NAV ja 365 Business Central ratkaisua.

Tekniset palvelut

NAV versionpäivitykset

Teemme analyysin versionoston parhaasta toteutusmallista sekä vaiheistuksesta. Kauttamme versionostot kaikista aiemmin julkaistuista Dynamics NAV versioista.

Azure -pilvipalvelut

Microsoft Dynamics 365 Business Central käyttö Microsoft Azure pilvipalvelussa sekä ratkaisuun liittyvät lisäarvotuotteet (Microsoft O365, Power BI, Power Apps). Korkean saatavuuden Hosting -ratkaisu 24/7 tuella.


Projektit ja toimitukset

Toimitusmallimme sisältää kattavan tehtävälistan, ohjeistuksen ja dokumentaation, jotka ovat pohjana käyttöönotoille. Mallimme sisältää myös määritysdokumenttipohjat, FIT/GAP analyysipohjat, ratkaisukuvaukset, projektinhallinnan dokumentaation ja sisällön, sekä koulutus ja käyttöönottosuunnitelman rungon. Toimitusmalli on vaiheistettu mutta sisältää ketteriä osia toteutus ja käyttöönottovaiheissa (SCRUM).

Liiketoiminnan muutoksen johtaminen osana käyttöönottoa 

Palvelulla varmistetaan käyttöönoton yhteydessä tapahtuva liiketoiminnan muutoksen hyväksyntä ja jalkautus organisaatioon ja järjestelmän tehokas koulutus.

Koulutuspalvelut

Microsoft Dynamics NAV ja 365 Business Central koulutukset pääkäyttäjille tai loppukäyttäjille kokeneiden konsulttien ja kouluttajien toimesta.

Järjestelmän käytön tehostaminen

Palvelupaketti, joka sisältää toimintojen läpikäynnin ja ehdotukset järjestelmän tehokkaampaan käyttöön ja roadmapin järjestelmän käyttöä tehostaville kehityspiirteille.

Jatkuvat palvelut

Jatkokehittäminen kustannustehokkaasti ja nopeasti tarpeesta tuotantoon.

Palvelut järjestelmän saatavuuden varmistamiseen sekä tehokkaaseen jatkokehittämiseen. Monitoroinnit, valvonnat, SLA.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!