PALVELUT TOIMINNANOHJAUKSEN MUOTOILUUN

Kaikki hallinnassa,
kaikki synkassa

Joustava ja tehokas liiketoimintajärjestelmä automatisoi arkiset prosessit ja vapauttaa sinut keskittymään olennaisiin ja mikä ettei mukaviinkin asioihin. Kun Navakan räätälöimä Microsoft Dynamics 365 Business Central raksuttaa yrityksesi toiminnan takana, kaikki sujuu kuin tanssi.

Konsultointi- ja
kehityspalvelut

Navakan vankan osaamisen taustalla ovat ammattitaitoiset, liiketoimintaa ja järjestelmiä ymmärtävät pitkän linjan ammattilaiset. Ratkaisemme kanssasi sekä järjestelmän että prosessien ongelmat ja löydämme uusia mahdollisuuksia.

Tutustu lisää

Projektit ja toimitukset

Teemme pilvipohjaisen Business Centralin, eli täysverisen ERPin käyttöönoton mahdolliseksi myös pienille ja aloitteleville yrityksille. Etuna on, ettei omaa IT-infraa ja palvelinympäristöä tarvita. Asiakkaamme voivat keskittyä tärkeimpään, eli omaan liiketoimintaansa.

Tutustu lisää

Jatkuvan tuen palvelu

Navakka tarjoaa tukipalveluita niin järjestelmäprojektiasiakkailleen kuin toimittajaa vaihtaneillekin asiakkaille. Jatkuvan palvelun tukea voivat olla yhteydenotto asiakastukeen, lisäkoulutustarve tai uuden ominaisuuden isompi käyttöönottoprojekti. Autamme mielellämme myös liiketoiminnan jatkokehityksessä.

Tutustu lisää

Microsoft NAV – tuki,
päivitys ja vaihtaminen

Meillä navakkalaisilla on vuosikymmenien kokemus eri NAV-versioista, ja olemme työskennelleet suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa lukuisilta eri toimialoilta. Pystymme auttamaan myös NAV-asioissa ja suunnittelemaan yhdessä asiakkaidemme kanssa siirtymän NAVista pilvipohjaiseen Business Centraliin.

Tutustu lisää

Koulutukset

Tärkeänä osana Navakan Business Central -toimituspakettia ovat koulutukset. Meidän näkökulmastamme osaava asiakas on tyytyväinen asiakas. Näemme, että käyttäjä saa täyden hyödyn järjestelmästään vasta kun hän osaa todella käyttää sitä. Myös laajennus- ja muutostilanteissa koulutus tulee avuksi.

Tutustu lisää

Tekniset palvelut

Meidän työmme on ratkaista ongelmasi ja tarjota parhaat ratkaisut helpossa paketissa. Tekniset palvelumme on rakennettu syvällisen osaamisen ja monialaisen bisnesymmärryksen ympärille, aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Tutustu lisää

Autamme mielellämme.

Palvelumme perustuvat parhaisiin käytäntöihin, toimitus- ja prosessimalleihin sekä lisäarvoratkaisuihin. Tarjoamme aina mietityn kokonaisuuden, asiakaskohtaisesti muotoiltuna ja perille asti sovitusti toimitettuna.

Ota yhteyttä