ERPin vaihtaminen Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin

Vaihtaminen pilvipohjaiseen Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin tekee yritystoiminnastasi paitsi kevyempää myös kannattavampaa. Microsoft Dynamics 365 Business Centralia kehitetään jatkuvasti, joten se ei koskaan tule elinkaarensa päähän. Kun vaihto on kerran tehty, uusi toiminnanohjausjärjestelmäsi on aina ajan tasalla ja päivittyy automaattisesti. Me Navakassa tiedämme miten vaihto pilveen tapahtuu helpoiten.

Olemme ketterä, kasvollinen ja asiakaskokemukseen panostava Business Central -asiantuntijatalo. Olemme erikoistuneet Business Central -pilvitoimituksiin sekä Microsoftin Power Platform- palveluihin, kuten Power BI-analytiikkaan ja Power Apps-aplikaatioihin.

Meillä on Suomen eniten Business Central -pilvitoimituksia tehtynä. Vuosien asiantuntevalla kokemuksella olemme kehittäneet Dynamics 365 Business Centralin päälle kattavan suomalaista pk-yritystoimintaa tukevan  toimintopaketin, Navakka Coren, sekä muita yrityksen prosesseja helpottavia työkaluja. Osaamisemme osoituksena Microsoft on myöntänyt meille yhtenä harvoista Solutions Partner-kumppaninimityksen.

 

Ilmoittaudu mukaan

Miksi valita Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Usein vanhat ERP-järjestelmät eivät enää vastaa muuttuneita liiketoiminnan tarpeita.
Lisäksi ne alkavat tulla elinkaarensa päähän: tuki ja kehittäminen loppuvat, tieto on pirstaloitunut eri järjestelmiin ja käyttökin on kankeaa.

Microsoft Dynamics 365 Business Central tarjoaa monia hyötyjä vanhoihin järjestelmiin verrattuna:

Muokattavuus asiakaskohtaisesti. Yrityksesi ei tarvitse toimia ERPin mukaan, vaan ERP toimii sinun tarpeidesi mukaan. 

Kustannustehokkuus. Microsoft Dynamics 365 Business Central päivittyy automaattisesti, myös yrityksellesi muokattujen toimintojen osalta.

Ajantasaisuus. Pilviratkaisu on nykyaikana erittäin toimiva ja helpottaa arkeasi, kun palvelininfran ylläpito jää historiaan. Lisäksi pilvessä tiedot ovat aina ajan tasalla.

Käytettävyys ajasta ja paikasta riippumatta, myös Mac-käyttöjärjestelmillä ja puhelimilla. ERP-järjestelmään ei enää ole pakko kirjautua, vaan sitä voi käyttää sujuvasti Office-ohjelmistojen kautta, esimerkiksi tarkistaa asiakkaan tilaushistorian Outlook-sähköpostista.

Tiedonkäsittely tehostuu, kun kaikki tieto taloushallinnosta varastonhallintaan on saman järjestelmän piirissä. Tieto on myös helppo siirtää muihin Microsoftin ohjelmistoihin, vaikkapa Exceliin.

Analyysityökalu. Perinteisesti ERP-järjestelmät taipuvat huonosti analyysityökaluiksi. Power BI-analyysityökalun käyttöönotto Microsoftin Dynamics 365 Business Centralin kylkeen on kuitenkin helppoa ja kustannustehokasta.

Näiden hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta Microsoft Dynamics Business Centralista tulee luonnollinen, sujuva osa yrityksesi arkea.

Tutustu Dynamics 365 Business Central -järjestelmään

Oletko valmis ottamaan harppauksen tulevaisuuteen ja siirtymään pilvipohjaiseen Business Centraliin? Ota yhteyttä meihin.

  Navakan erpistit apunasi

  ERPin vaihtaminen on yritykselle tärkeä matka, johon matkakumppani kannattaa valita huolella. Miksi juuri Navakka?

  Kokemus. Me Navakalla olemme erikoistuneet ERP-järjestelmiin jo vuosikymmenten ajan. Tämä tekee meistä paitsi ketteriä myös kustannustehokkaita.

  Ymmärrys. Eri toimialojen bisnestarpeet ovat meille tuttuja, taloudesta varastointiin ja tuotannonohjaukseen. Pystymmekin ehdottamaan parhaita käytäntöjä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

  Välittäminen. Meillä on myös vahva näkemys siitä, että tätä työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle. Periaatteemme on, että yrityksesi pääsee aina asioimaan tutun asiantuntijan kanssa.

  Erpistimme perehtyvät yritykseesi ja kulkevat mukanasi koko järjestelmänvaihdon ajan, myynnistä rakentamiseen, käyttöönottoon ja järjestelmän käyttötukeen saakka.

  Näin ERPin vaihtoprojektisi onnistuu 

  ERPin uusiminen on samalla organisaation uudistamista. Se on hyvä paikka katsoa, että tehdään oikeita asioita. Tässä vinkkimme onnistuneeseen ERPin vaihtoon:

  Liiketoiminnan tarpeet. Vanhoista liiketoiminnan tarpeista luovutaan ja päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä, kun nykyiset tarpeet on määritelty.

  Datasiivous. ERPin vaihtoon liittyen on hyvä käydä läpi kertynyt data. Asiakaslistat, tuotteet, toimittajat ja rekisterit täytyy laittaa ajan tasalle.

  Ajanhallinta. Onnistumisen kulmakivi on varata tarpeeksi aikaa ERP-projektille myös omaan kalenteriin. Tällöin liiketoimintasi saa siitä parhaan hyödyn.

  Koko projektia ei toki ole pakko rykäistä kerralla täysin valmiiksi. Microsoft tarjoaa runsaasti laajennusmahdollisuuksia, joita voidaan lisätä järjestelmään myöhemminkin.

  Vaihdetaanko järjestelmää?

  Toiminnanohjausjärjestelmän uusiminen tekee liiketoiminnastasi paitsi kannattavampaa myös kevyempää. Kun järjestelmä on räätälöity yrityksesi tarpeisiin ja solahtaa sujuvaksi osaksi arkea, pääset keskittymään itse bisnekseen. Me Navakalla kuuntelemme ja löydämme sinulle parhaat ratkaisut.

  Ota yhteyttä