NAVAKAN TARINA

Navakka Group on suomalainen yrittäjävetoinen ohjelmistopalveluyhtiö. Me Navakassa olemme erikoistuneet toiminnanohjauksen asiakaskohtaiseen muotoiluun ja olemme siinä mestareita. Takaamme sinulle, että saat parhaan Dynamics 365 Business Central toimittajakokemuksen investoimalla palveluihimme. Me keskitymme sinun yritykseesi ja lunastamaan toimituslupauksemme.


Tarjoamme Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisuun
pohjautuvia toiminnan- ja taloudenohjauksen ratkaisuja yrityksille,
jotka haluavat tehostaa toimintaansa ja luoda kasvua.  


Digitaalisia käsitöitä yrittäjävetoisesti

navakka-kiikari-01

Olemme kaikki toiminnanohjauksen ammattilaisia ja meillä on kokemusta useista kymmenistä Dynamics NAV hankkeista eri toimialoilta eri IT toimittajilla jo vuodesta 2001.

Yritysideamme keskeiseksi teemaksi nousi ajatus palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja raikkaalla otteella, vastaten asiakasyritysten toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Uskomme vahvasti, että yrityksien toiminnanohjaus on käyttöönotettavissa tai uusittavissa perinteisempiä toimintatapoja kevyemmin ja nopeammin. Ratkaisumme vastaa yrityksien liiketoiminnan vaatimuksiin, samalla tehostaen liiketoiminnan prosesseja. Lisäksi tuotamme yrityksille kustannustehokkuutta ja palvelunopeutta pilvitarjoaman sekä joustavan hinnoittelumme kautta. 

Navakka on perustettu vuonna 2018 ja haluamme olla yhteistyökykyinen sekä aloitteellinen Dynamics 365 Business Central toimittaja asiakkaillemme.


Tapamme toimia

Palveluidemme ytimen muodostavat Microsoft Dynamics NAV ja 365 Business Central toiminnanohjausratkaisun käyttöönotto-, kehitys- ja konsultointipalvelut, sekä järjestelmän tuki- ja ylläpitopalvelut. Uskomme vahvasti Microsoft Dynamics 365 Business Central ratkaisun olevan paras vaihtoehto kasvuun tähtäävän yrityksen liiketoimintajärjestelmäksi.

Olemme sopiva kumppani myös pienemmille asiakkaille, joilla on entistä paremmat mahdollisuudet hyötyä laajasta toiminnanohjausratkaisusta osana kasvustrategiaansa.

Muista suomalaisista Microsoft Dynamics NAV ja 365 Business Central ratkaisua tarjoavista yrityksistä erotumme ylivoimaisella osaamisellamme, sekä reagointinopeudellamme. Navakassa on yli 15 vuoden tietotaito toimitettavasta ratkaisusta, sen käyttämisestä ja räätälöimisestä, sekä ratkaisun tuomista hyödyistä asiakkaidemme käyttöön.

Palvelumme ja osaamisemme kattaa niin vaativat projektitoimitukset, kuin pienemmät kehitystyöt ja konsultoinnitkin. Olemme mielellämme apuna, kun yrityksenne ottaa ensiaskeleet järjestelmäuudistuksessa. Osallistumme mielellämme myös järjestelmäuudistuksen alkuvaiheen vaatimusmäärittelyyn ja arkkitehtuurisuunnitteluun.Yrityskulttuuri

Haluamme olla Suomen paras Dynamics 365 Business Central toimija, niin asiakkaillemme kuin myös työntekijöillemmekin. Meillä osaaminen saa aina kasvot ja toimimme läpinäkyvästi myös asiakkaan suuntaan. Huippuammattilaisista koostuvaa tiimiämme tukee laaja kumppaniverkosto ja tiivis yhteistyö Microsoftin kanssa. Työkulttuurimme on kannustava ja tavoitteellinen. Kannustamme jokaista tekemään päätöksiä ja ratkaisuja itsenäisesti asiakkaan parhaaksi. Vain yhdessä tekemällä menestymme.

  • Kumppaninasi on kasvollinen toimija.
  • Järjestelmäratkaisun joka tehostaa liiketoimintaasi.
  • Takaamme markkinoiden kovimman osaamisen ja sen kautta parhaan tuoton investoinnillesi.

  • Tarjoamme valmiin toimituskokonaisuuden, asiakaskohtaisesti muotoiltuna ja aina perille asti sovitusti toimitettuna.
  • Palvelumme perustuu parhaisiin käytäntöihin, toimitus- ja prosessimalleihin sekä lisäarvoratkaisuihin.
  • Toimimme ketterästi ja tehokkaasti ja reagoimme tarpeisiisi jatkossakin salaman nopeasti – tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö. 

#erpisti #navakka