8-13 m/s

Tiesitkö, että navakka sanaa käytetään kun puhutaan tuulesta tai iskusta. Synonyymejä navakalle on kova, tuntuva tai napakka. Navakasta tuulesta puhutaan silloin kun voimakkuus on 8-13 m/s, joka tunnetaan ihanteellisena purjehduskelinä.

Tarjoamme Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisuun pohjautuvia toiminnan- ja taloudenohjauksen ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa ja luoda kasvua.

Takaamme sinulle, että saat parhaan Dynamics 365 Business Central toimittajakokemuksen investoimalla palveluihimme. Me keskitymme navakasti sinun yritykseesi ja lunastamaan toimituslupauksemme.

Tapamme toimia

Palveluidemme ytimen muodostavat Microsoft Dynamics 365 Business Central toiminnanohjausratkaisun käyttöönotto-, kehitys- ja konsultointipalvelut, sekä järjestelmän tuki- ja ylläpitopalvelut. Uskomme vahvasti Microsoft Dynamics 365 Business Central ratkaisun olevan paras vaihtoehto kasvuun tähtäävän yrityksen liiketoimintajärjestelmäksi. Osaamisen ja menestyksen osoituksena olemme yksi harvoista Microsoftin Business Application -ratkaisukumppaneista.

Olemme sopiva kumppani niin pienille kuin suuremmillekin asiakkaille, joilla on entistä paremmat mahdollisuudet hyötyä laajasta liiketoimintaratkaisusta osana kasvustrategiaansa.

Keitä olemme?

Navakka Group on suomalainen yrittäjävetoinen ohjelmistopalveluyhtiö. Me Navakassa olemme erikoistuneet toiminnanohjauksen asiakaskohtaiseen muotoiluun ja olemme siinä mestareita. Meiltä saat käyttöösi Suomen johtavat ja osaavimmat Dynamics 365 Business Central -ammattilaiset eli #erpistit.

Tutustu tarinaamme

Me Navakassa olemme erikoistuneet toiminnanohjauksen asiakaskohtaiseen muotoiluun ja olemme siinä mestareita.

Kun liiketoimintasi on automatisoitu osaavasti, järjestelmää ei tarvitse edes ajatella. Siitä tulee luonnollinen osa yrityksesi toimintaa. Microsoft Dynamics 365 Business Central on helposti räätälöitävä ratkaisu ja Navakka yrityksesi tarpeet tarkasti huomioiva räätäli.

Tutustu Erpisteihin