Projektit ja toimitukset

Tarjoamme sekä vakiotoimitusta että laajempaa vesiputousmallin toimitusta pilvipohjaiselle Microsoft Dynamics Business Central – toiminnanohjausjärjestelmälle.

Navakan asiantuntijat muokkaavat Business Centralin liiketoimintaasi sopivaksi. Pilviratkaisu keventää yrityksesi IT-infraa, kun omaa palvelinympäristöä ei tarvita.

Vakiotoimitusmalli

Vakiotoimitusmallissamme pilvessä pyörivän Business Centralin pystyy ottamaan käyttöön jo muutamassa viikossa. Tuotantoympäristö saadaan nopeasti perustettua: Navakan konsultti konfiguroi Business Centralin Navakan vakioasetuksin ja täydentää tiedot asiakkaan omilla perustiedoilla.

Tällainen toteutusmalli on kustannustehokas esimerkiksi aloitteleville yrityksille, jotka haluavat päästä heti hyötymään Microsoftin ERPistä.

 

Vesiputousmalli

Vesiputousmallimme on laajempi projekti, jossa asiakkaan liiketoiminnan tarpeet selvitetään kattavasti ja Navakan Business Central –järjestelmä muokataan tarpeiden mukaiseksi. Tämäkin projektimalli on joustava ja tehokas: tavallisesti Navakan Business Central -projektin määrittelyn aloituksesta käyttöönottopäivään kestää nelisen kuukautta. Samat kokeneet asiantuntijamme ovat käytössäsi myyntivaiheesta aina projektin jälkeiseen tukeen. 

ERP-projekti on aina myös liiketoiminnan muutoksen johtamista, sillä järjestelmän käyttö on jalkautettava organisaatioon. Yrityksesi saakin parhaan hyödyn ERP-projektista, kun sitoudut siihen ja varaat kalenterista tarpeeksi aikaa. Olemme toimituksissamme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että tuemme yritystäsi muutoksessa ja koulutamme pääkäyttäjät tehokkaasti järjestelmän käyttöön.

Toimitusmallimme sisältää:

Kattavan tehtävälistan

Ohjeistuksen ja dokumentaation pohjana käyttöönotoille

Määritysdokumenttipohjat ja FIT/GAP analyysipohjat

Ratkaisukuvaukset

Projektinhallinnan dokumentaation ja sisällön

Koulutus ja käyttöönottosuunnitelman rungon

Toimitusmallimme on vaiheistettu, mutta sisältää ketteriä osia toteutus ja käyttöönottovaiheissa (SCRUM). Näin reagointi myös projektin aikana tapahtuviin muutoksiin on joustavaa.