Miksi vaihtaa Microsoft Dynamics NAV Business Centraliin?

Microsoft Dynamics NAV -versiot ovat tulossa elinkaarensa ja Microsoftin tarjoaman päivitystuen loppuun. Tilalle Microsoft on tuonut Dynamics 365 Business Centralin. Pilvipohjaisen Business Centralin myötä Microsoftin pk-yrityksille suunniteltu ERP on ottanut suuren harppauksen eteenpäin. Se on tulevaisuuteen katsovan yrityksen liiketoimintajärjestelmä.

NAV-käyttäjä löytää Business Centralista kaikki tutut toiminnallisuudet, mutta modernissa muodossa, joten käytön oppiminen on nopeaa.

Pilvipohjainen Business Central varmistaa sen, että palvelimia tai manuaalisia päivityksiä ei enää tarvita. Kaikki päivitykset hoituvat pilvipohjaisuuden avulla automaattisesti, joten kalliille versionvaihdoille ei ole enää tarvetta. 

Business Central toimii saumattomasti Microsoftin ekosysteemissä ja pilvessä muiden yrityksen Microsoft-tuotteiden kanssa. Business Centralin lisäksi liiketoiminta-alustaan voi kuulua esimerkiksi analyysityökalu, CRM-ratkaisu, mobiilisovelluksia tai datan hallintaa. Autamme asiakasta löytämään heitä parhaiten palvelevat liiketoimintaratkaisut Microsoftin jatkuvasti kehittyvillä tuotteilla.

 

Oletko valmis ottamaan harppauksen tulevaisuuteen ja siirtymään pilvipohjaiseen Business Centraliin? Ota yhteyttä meihin.

  Tuki ja haltuunotto

  Navakan asiakkuus NAV-käyttäjille aloitetaan haltuunottoprojektilla, jonka aikana Navakka ottaa haltuun NAV-ympäristösi sekä kartoittaa nykytilanteen haasteet ja tulevaisuuden tarpeet. Samalla rakennamme ehdotuksen yrityksellesi tiekartasta nykyisestä versiostasi Business Central -ympäristöön.

  Ymmärrys ja osaaminen eri NAV-versioista

  Kokemus

  Ketterä nykyratkaisun haltuunotto

  Nopea ja henkilökohtainen palvelu

  Palvelulupauksen pitäminen

  Ajallaan – rahallaan

  Muutokset NAV-versioihin

  Tulevaisuuden ratkaisutarpeen suunnittelu yhdessä

  Versionvaihto (Palvelut Dynamics NAV-asiakkaille)

  Tarjoamme pilvipohjaisen Business Central -ratkaisun – olemme Suomessa niiden johtava toimittaja. Business Central -käyttöönoton myötä tarve omille palvelimille poistuu. Käyttäjillä ei tarvitse olla enää omia työpöytäasennuksia tai hyppykoneita käytössä.

  Selainpohjaiseen Business Centraliin kirjaudutaan yrityksen omilla Office 365 -tunnuksilla. Samalla it-infran hallinnointi helpottuu ja halpenee, ja pilvipohjainen Business Central päivittyy automaattisesti pari kertaa vuodessa. Business Centraliin vaihtamisen jälkeen ei enää tarvitse miettiä versionvaihdon tarpeita. Ohjelmisto on aina ajan tasalla.

  Teemme analyysin versionnoston parhaasta toteutusmallista sekä vaiheistuksesta. Kauttamme saat versionnostot kaikista aiemmin julkaistuista Dynamics NAV -versioista. Versionvaihdon yhteydessä analysoimme myös liiketoimintasi nykytilanteen ja ovatko nykyiset NAV-muutokset tarpeellisia.

  Navakan tarjoamasta peruspaketista on mahdollista ottaa käyttöön Navakan Finvoice, ostolaskun kierrätys ja muita toiminnallisuuksia, tai nykyiset toteutukset on mahdollista siirtää tarvittaessa Business Centraliin.

  Ymmärrys ja osaaminen eri NAV-versioista

  Useita versionvaihtoja

  Luotettava toimija

  Analyysi nykytilanteesta ja tulevaisuuden tarpeista

  Arvio versionvaihdosta

  ERP-kumppanin vaihtaminen

  Otamme haltuun NAV- tai Business Central -ympäristösi ja autamme tarvittaessa järjestelmän päivittäisessä käytössä. Meillä on pitkän linjan kokemus erilaisista NAV- ja Business Central -ratkaisuista ja -ekosysteemeistä, joten ERP-kumppanin vaihtaminen Navakkaan on luotettavaa ja turvallista. ERP-kumppanin vaihtaminen alkaa haltuunottoprojektilla, jonka jälkeen olemme valmiina tukemaan, kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

  Joustavin toimija, henkilökohtaisesti läsnä.

  Kumppaninasi on kasvollinen toimija. Toimimme ketterästi ja tehokkaasti ja reagoimme tarpeisiisi nopeasti – tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö.

  Tutustu asiantuntijoihimme

  Kiinnostaako liiketoiminnanohjauksen siirto pilveen?

  Mietitkö NAV versionvaihtoa ja haluaisit tietää lisää päivityspolusta Business Central Onlineen eli pilveen? Mietityttääkö täyttääkö Business Central Online yrityksesi liiketoimintavaatimukset ja tulevaisuuden kehitystarpeet?

  Ota yhteyttä