Microsoft NAV -tuki, päivitys ja vaihtaminen

Microsoft Dynamics NAV -versiot ovat tulossa elinkaarensa ja Microsoftin tarjoaman päivitystuen loppuun. Tilalle Microsoft on tuonut Dynamics 365 Business Centralin. NAV-käyttäjälle löytyvät kaikki tutut toiminnallisuudet uudessa paketissa, joten käytön oppiminen on nopeaa.

Business Centralin myötä Microsoftin pk-yrityksille suunniteltu ERP on ottanut todella suuren harppauksen eteenpäin ja on vahva työkalu yrityksen liiketoimintajärjestelmäksi. Selainpohjainen Business Central on osa Microsoftin Dynamics-tuoteperhettä ja tukee täysin Microsoft Office 365-kokonaisuutta.

Tuki ja haltuunotto

Navakan asiakkuus NAV-käyttäjille aloitetaan haltuunottoprojektilla, jonka aikana Navakka ottaa haltuun NAV-ympäristösi sekä kartoittaa nykytilanteen haasteet ja tulevaisuuden tarpeet. Samalla rakennamme ehdotuksen yrityksellesi tiekartasta nykyisestä versiostasi Business Central -ympäristöön.

Ymmärrys ja osaaminen eri NAV-versioista

Kokemus

Ketterä nykyratkaisun haltuunotto

Nopea ja henkilökohtainen palvelu

Palvelulupauksen pitäminen

Ajallaan – rahallaan

Muutokset NAV-versioihin

Tulevaisuuden ratkaisutarpeen suunnittelu yhdessä

Versionvaihto (Palvelut Dynamics NAV-asiakkaille)

Tarjoamme pilvipohjaisen Business Central -ratkaisun – olemme Suomessa niiden johtava toimittaja. Business Central -käyttöönoton myötä tarve omille palvelimille poistuu. Käyttäjillä ei tarvitse olla enää omia työpöytäasennuksia tai hyppykoneita käytössä.

Selainpohjaiseen Business Centraliin kirjaudutaan yrityksen omilla Office 365 -tunnuksilla. Samalla it-infran hallinnointi helpottuu ja halpenee, ja pilvipohjainen Business Central päivittyy automaattisesti pari kertaa vuodessa. Business Centraliin vaihtamisen jälkeen ei enää tarvitse miettiä versionvaihdon tarpeita. Ohjelmisto on aina ajan tasalla.

Teemme analyysin versionnoston parhaasta toteutusmallista sekä vaiheistuksesta. Kauttamme saat versionnostot kaikista aiemmin julkaistuista Dynamics NAV -versioista. Versionvaihdon yhteydessä analysoimme myös liiketoimintasi nykytilanteen ja ovatko nykyiset NAV-muutokset tarpeellisia.

Navakan tarjoamasta peruspaketista on mahdollista ottaa käyttöön Navakan Finvoice, ostolaskun kierrätys ja muita toiminnallisuuksia, tai nykyiset toteutukset on mahdollista siirtää tarvittaessa Business Centraliin.

Ymmärrys ja osaaminen eri NAV-versioista

Useita versionvaihtoja

Luotettava toimija

Analyysi nykytilanteesta ja tulevaisuuden tarpeista

Arvio versionvaihdosta

ERP-kumppanin vaihtaminen

Otamme haltuun NAV- tai Business Central -ympäristösi ja autamme tarvittaessa järjestelmän päivittäisessä käytössä. Meillä on pitkän linjan kokemus erilaisista NAV- ja Business Central -ratkaisuista ja -ekosysteemeistä, joten ERP-kumppanin vaihtaminen Navakkaan on luotettavaa ja turvallista. ERP-kumppanin vaihtaminen alkaa haltuunottoprojektilla, jonka jälkeen olemme valmiina tukemaan, kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

Joustavin toimija, henkilökohtaisesti läsnä.

Kumppaninasi on kasvollinen toimija. Toimimme ketterästi ja tehokkaasti ja reagoimme tarpeisiisi nopeasti – tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö.

Tutustu asiantuntijoihimme

Kiinnostaako liiketoiminnanohjauksen siirto pilveen?

Mietitkö NAV versionvaihtoa ja haluaisit tietää lisää päivityspolusta Business Central Onlineen eli pilveen? Mietityttääkö täyttääkö Business Central Online yrityksesi liiketoimintavaatimukset ja tulevaisuuden kehitystarpeet?

Kokeile Business Centralia!
Saat meiltä käyttöösi ilmaisen Dynamics 365 Business Central NAVAKKA-toiminnanohjaus kokeiluversion.

Ota yhteyttä