Koulutuspalvelut

Navakan asiakkaana et jää yksin toiminnanohjausjärjestelmäsi kanssa. Koulutuksemme varmistavat, että pysyt ajan tasalla, parhaat käytännöt tulevat tutuiksi ja saat järjestelmästäsi täyden hyödyn. Koulutuksemme ovat pääkäyttäjä-tason koulutuksia.

Haluamme tukea Business Centralin oppimisprosessia niin käyttöönottovaiheessa kuin osana jatkuvaa käyttöä. Koulutamme myös Dynamics NAV-järjestelmän käyttöön.

Navakka Business Central -koulutuspaketti

Toimituspakettiimme kuuluu aina koulutus. Projektin siinä kohdassa, kun kaikki alkaa olla valmista ja hyväksyntätestaus on edessä, pidetään yleensä 4 päivän koulutus. Koulutukseen kuuluu järjestelmän yleinen läpikäynti ja perustiedot niin talouden, tärkeimpien prosessien kuin oston ja myynninkin osalta.

Toiminnan laajennus -koulutuspaketti

Yrityksen toiminnan laajentuessa tai muuttuessa tarvitaan usein käyttöön uusia Business Centralin ominaisuuksia eli käyttöomaisuutta. Navakan konsultti voi ensin konfiguroida käyttöomaisuutesi, jonka jälkeen koulutuksessa käydään uusi asia läpi ja opitaan parhaat käytänteet. Koulutuksen avulla yrityksesi pääkäyttäjät saavat valmiudet toimia itsenäisesti.

Täsmäkoulutus

Täsmäkoulutukset ovat täysin asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltuja koulutuksia, joiden painotus voi toiveiden mukaan olla eri Business Centralin osa-alueissa, esimerkiksi taloudessa, tilauksissa tai toimituksissa. Tunnemme laajasti eri toimialoja, ja pystymme koulutuksella tuomaan yrityksesi käyttöön parhaita tekemisen tapoja ja vinkkejä.