Koulutuspalvelut

Navakan asiakkaana et jää yksin toiminnanohjausjärjestelmäsi kanssa. Koulutuksemme varmistavat, että pysyt ajan tasalla, parhaat käytännöt tulevat tutuiksi ja saat järjestelmästäsi täyden hyödyn. Koulutuksemme ovat pääkäyttäjä-tason koulutuksia.

Haluamme tukea Business Centralin oppimisprosessia niin käyttöönottovaiheessa kuin osana jatkuvaa käyttöä. Koulutamme myös Dynamics NAV-järjestelmän käyttöön.

Navakka Business Central -koulutuspaketti

Toimituspakettiimme kuuluu aina koulutus. Projektin siinä kohdassa, kun kaikki alkaa olla valmista ja hyväksyntätestaus on edessä, pidetään yleensä 4 päivän koulutus. Koulutukseen kuuluu järjestelmän yleinen läpikäynti ja perustiedot niin talouden, tärkeimpien prosessien kuin oston ja myynninkin osalta.

Toiminnan laajennus -koulutuspaketti

Yrityksen toiminnan laajentuessa tai muuttuessa tarvitaan usein käyttöön uusia Business Centralin ominaisuuksia eli käyttöomaisuutta. Navakan konsultti voi ensin konfiguroida käyttöomaisuutesi, jonka jälkeen koulutuksessa käydään uusi asia läpi ja opitaan parhaat käytänteet. Koulutuksen avulla yrityksesi pääkäyttäjät saavat valmiudet toimia itsenäisesti.

Business Centralin talouden peruskoulutus

Tarjoamme Microsoft Dynamics 365 Business Centralin taloushallinnon koulutusta. Koulutuksen kohderyhmänä ovat erityisesti kirjanpitäjät ja tilitoimistot. Koulutus antaa hyvät perusvalmiudet Business Centralin käyttöön taloushallinnon näkökulmasta. Kouluttajina toimivat Navakan kokeneet #erpistit, joilla on vuosien kokemus niin taloushallinnosta, kouluttamisesta kuin projektitoimituksista.

Lue lisää talouden peruskoulutuksesta

Business Central ja alv-muutos

Suomen yleinen alv-kanta muuttunee 1.9.2024. Järjestämme alkukesästä koulutuksia, joissa käymme läpi mitä kaikkea muutoksessa pitää ottaa huomioon Business Centralissa. Koulutus sopii myös NAV-käyttäjille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan