Miksi Microsoft Dynamics
365 -järjestelmä?

Microsoft Dynamics 365 Business Central on satojen tuhansien yritysten käyttämä alusta liiketoiminnan automatisoimiseen. Olemme havainneet sen ylivoimaisen toimivaksi, joustavaksi ja skaalautuvaksi, samoin kuin valtava määrä käyttäjiä ympäri maailmaa.

Navakalla me tunnemme järjestelmän juurta jaksain. Asiakkaan liiketoimintaan ja sen tarpeisiin perehdymme yhtä perinpohjaisesti. Näin pystymme muotoilemaan ratkaisun, joka toimii mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi toiminnan taustalla.

Liiketoimintasi kokonaisvaltaista hallintaa ja ennakointia

”Paranna
taloushallinnon
näkyvyyttä”

Business Central taloushallinto

Lisää taloushallinnon läpinäkyvyyttä ja suorituskykyä. Nopeuta tilikauden sulkemista, paranna ennusteita ja näe reaaliaikaiset suorituskykymittarit pitäen samalla kiinni säännöstenmukaisuudesta. Hyödynnä sisäänrakennettua Power BI-analytiikkaa.

”Optimoi
toimitusketju”

Business Central toimitusketju

Täydennä varastoa todellisten arvojen, kysynnän ja saatavuuden perusteella käyttäen sovelluksen sisäistä älykkyyttä. Luo ostotilauksia automaattisesti myyntiennusteiden ja odotettujen varaston loppumisten avulla.

”Tehosta myyntiä
ja paranna
palvelua”

Business Central selainkäyttöliittymä

Huolehdi asiakkaista entistä paremmin hallitsemalla myyntiprosessia kokonaisvaltaisesti suoraan Microsoft Outlookista. Ennusta myyntiä historiatietojen avulla.

”Toteuta projektit
ajoissa ja budjetissa”

Business Central projekti

Varmista projektin onnistunut toteutus sekä kannattavuus reaaliaikaisen suunnittelu-, resurssointi-, seuranta-, kustannuslaskenta-, laskutus- ja kirjanpitoanalytiikan avulla.

”Toteuta valmistusprosessit suunnitelmien mukaan”

Toteuta valmistusprosessit suunnitelmien mukaan, myös ketterissä ja monimutkaisissa ympäristöissä. Business Centralin tuotannonohjauksen työkalut sisältävät muun muassa tuotanotilaukset ja tuotannon suunnittelun, resursoinnin, työjonoseurannan ja raportoinnin.

”Kehitä huoltohallintoa”

Business Centralilla suunnittelet, priorisoit ja kehität huoltotoimenpiteitäsi ketterästi. Huoltohallinnon työkalut ovat erityisen käteviä yrityksille, joilla on laaja huoltokanta.

Hommat hoituvat,
jopa nappia painamatta

Asiantuntevasti muotoiltu ja tehokkaaksi todettu liiketoimintajärjestelmä keventää yrittämisen arkista taakkaa. Se vapauttaa potentiaalia uusien suuntien etsimiseen ja auttaa hengähtämään kaiken keskellä.

Olemme vastuullinen ja osaava ystäväsi positiivisessa muutoksessa. On helppoa edetä, kun tuuli on navakka.

Jätä sähköpostiosoitteesi Pyydä esittely

Dynamics 365 Business Central

Business Central ERP käyttökokemus on selainpohjainen

Tutustu Dynamics 365 Business Central -vakioratkaisuumme

Siirrä toiminnanohjaus luottavaisesti pilveen Navakan vakioratkaisun avulla. Uudet toimintamallit saat käyttöön nopeasti  ja turvallisesti. Ratkaisu skaalautuu ja mukautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Me autamme visiosi toteutumisessa.

Yksi ympäristö Microsoft 365 ja Dynamics 365 – kokonaisvaltaista liiketoiminnan hallintaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä