Microsoft Dynamics NAV on nyt Dynamics 365 Business Central!

Ota yrityksesi tieto- ja tavaravirrat haltuun!

Microsoft Dynamics 365 Business Central on moderni, älykäs, liitettävä ja muunneltava toiminnanohjausjärjestelmä joka on suunniteltu liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja asiakasvuorovaikutuksen parantamiseen. Järjestelmä sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat liiketoimintansa ytimeksi kasvua tukevan monipuolisen ratkaisun kustannustehokkaasti. Dynamics 365 Business Central on ratkaisultaan modulaarinen ja siitä voi ottaa käyttöön kaikki toiminnot tai esimerkiksi pelkästään tilaus-laskutus toiminnot.

Varsinkin pienet sekä keskisuuret yritykset hyötyvät Business Central ratkaisusta tekemällä liiketoiminnan päivittäisistä prosesseista yhtenäisen käyttäjäkokemuksen ja mahdollistamalla reaaliaikaisen raportoinnin ja analytiikan.

Järjestelmä skaalautuu muutaman käyttäjän tarpeesta aina satojen käyttäjien laajaksi kokonaisuudeksi tai konserniratkaisuksi. Microsoft takaa itse Business Central tuotteelleen pitkän elinkaaren ja jatkuvan kehityksen. Maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö ja partnerit, kuten NAVAKKA, tuovat jatkuvasti uusia laajennuksia ja piirteitä käyttäjien saataville osaksi saumatonta kokonaisuutta.

Dynamics 365 Business Central ratkaisun toiminnot:

Microsoft Dynamics 365 Business Central on NAVAKKA -toiminnanohjaus

Kokonaisratkaisu toimialan tarpeet huomioiden

Me Navakassa kehitämme jatkuvasti Microsoftin Dynamics 365 Business Central ratkaisun päälle valmiita lisäarvoratkaisuja, jotka tehostavat perusratkaisun käyttöä. Toimialakohtaiset kehityspiirteet ja toiminnallisuudet tuovat lisäarvoa erityisesti logistiikan, palveluiden, tukkukaupan ja elintarvikealan tarpeisiin.

Toimialakohtaisia piirteitä tarjoamme tapahtumahallintaan ja varauksiin, reseptiikan ja ravintoarvojen hallintaan sekä yleisesti sähköiseen laskutukseen, ostolaskujen vastaanottoon ja toimitusten kuljetustilauksien hallintaan. Nämä lisäarvotuotteistukset on liitetty aina saumattomasti järjestelmäkokonaisuuteen.  

Ratkaisun laajennettavuus

Tarjoamaamme kuuluvat lisäksi kumppaneidemme kautta saatavat ratkaisut kuten ExFlow ostolaskujen vastaanotto ja kierrätys, matkalaskujen käsittely, myynnin automaatio (Dynamics 365 Sales CRM-laajennus), oston optimointi ja verkkokaupparatkaisut.

Microsoftin liiketoimintaratkaisuekosysteemi tarjoaa myös kattavasti muita Dynamics 365 Business Central yhteensopivia tuotteita tukemaan yrityksen tarpeita. Voit täydentää liiketoimintaratkaisuasi ja kehittää älykkäitä liiketoimintasovelluksia esimerkiksi Office365, Power BI, PowerApps ja Azure—pilvipalveluiden avulla.

Office 365 työryhmäohjelmistot
Microsoft Power BI raportointi- ja analytiikkatyökalut

Microsoft Azure pilvipalvelut

Navakan avainhenkilöt ovat osallistuneet useisiin kymmeniin vaativiin ja isoihin toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoihin eri projektirooleissa. Kokemustemme pohjalta olemme kehittäneet turvallisen ja tehokkaan tavan ottaa käyttöön vakioratkaisu tai sen osa.

NAVAKAN käyttöönottomalli

DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL VAKIORATKAISUN KÄYTTÖÖNOTTO

Navakan vakioratkaisu sisältää valmiin esiparametroidun ympäristön johon asiakas saa käyttäjäoikeudet käyttöönoton alkaessa.

Käyttöönoton keskeiset elementit ovat:

  1. Järjestelmän esittely ja työpajat, joissa käydään läpi asiakkaan liiketoiminnan vakioprosessit ja tehdään asiakkaan vaatimukset täyttävä konfigurointi. Työajoissa tunnistetaan myös mahdolliset liittymät asiakkaan muihin järjestelmiin ja osapuoliin.
  2. Perustietojen syöttö tai lataus Excel data-pohjista järjestelmään.
  3. Liittymien toteutus ja testaus.
  4. Järjestelmän hyväksyntä ja koulutus.
  5. Käytön aloitus.

VAIHEISTETTU LAAJA VAKIORATKAISUN DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL KÄYTTÖÖNOTTO

Perinteisempi käyttöönottoprojekti, joka sisältää vakioratkaisun tehtävät mutta myös tarkemman projektisuunnittelun ja vaiheistuksen. Malli vaaditaan tyypillisesti silloin, kun asiakkaalla on erityisvaatimuksia, muutostarpeita järjestelmään tai integraatioita käytössä oleviin järjestelmiin. Malli noudattaa sovittua vaiheistusta joissa toteutetaan käyttöönotto suunnitellusti ja hallitusti.

Business Central hinnoittelu ja lisensointi

Käyttöönotto

Navakan tuotteistetulla käyttöönottomallilla järjestelmän saa tehokkaasti ja turvallisesti käyttöön. Vakioratkaisun käyttöönoton kustannuksiin vaikuttavat käyttöönotettavat toiminnot.

Lisensointi ja jatkuvat kustannukset

Kuukausittain veloitettava käyttömaksu perustuu järjestelmän nimettyihin käyttäjiin sekä keskenämme sopimaamme palvelusopimukseen.

Käyttöoikeudet ja lisenssit

Business Central Lisensointimalli Ominaisuudet
OnlinePilvilisenssi• Nimetty käyttäjä per kuukausi
• Sisältää Microsoftin hallinnoiman Azure kapasiteetin ratkaisulle
On-premiseOstolisenssi• Ostolisenssi nimetyille käyttäjille
• Vuosittainen 16% ylläpitomaksu
• Hosting ratkaisu asiakkaan valittavissa
SubscriptionVuokralisenssi• Nimetty käyttäjä per kuukausi
• Hosting ratkaisu asiakkaan valittavissa

Kysy ratkaisusta lisää!

Soita 010 338 9696 tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.