Navakka – enemmän kuin Business Central

Olemme pitkän linjan Dynamics 365 Business Central -osaajia. Kehitämme Navakan Business Central -ratkaisua jatkuvasti palvelemaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Meiltä onnistuu myös muiden Microsoftin Dynamics -tuoteperheen ja Microsoftin ekosysteemin yritysratkaisuiden rakentaminen osaksi kokonaispakettia.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille kokonaisratkaisun liiketoiminnan ohjaamiseen. Microsoft Dynamics 365 tuoteperheestä löytyy laajennettu ratkaisu tukemaan yrityksen strategisia kasvutavoitteita. Microsoft Dynamics 365 Sales ja Business Central on kokonaisratkaisu liiketoiminnan ohjaamiseen. Se tukee yrityksen strategisia kasvutavoitteita.

Ratkaisu on moderni pilviratkaisu, laajennettava ja pitkäaikainen investointi.

Yhdessä Microsoft 365-tuotteiden kanssa loppukäyttäjä saa modernin ja saumattoman digitaalisen työskentely-ympäristön.

Microsoft PowerPlatform ja Power Apps

PowerApps logo

Microsoft Power Platform -tuotteilla on helppo rakentaa erilaisia liiketoimintasovelluksia. Tuoteperheeseen kuuluvat Power BI, Power Apps, Power Automate ja Power Virtual Agents. Power Apps on Microsoftin lowcode-sovellusratkaisu. Power Apps hyödyntää Microsoftin omaa tietoympäristöä Dataverseä sekä muita datalähteitä. Power Apps -sovellukset toimivat saumattomasti esimerkiksi Business Centralin kanssa ja erilaisilla työskentelyalustoilla. Liiketoimintaprosessien digitalisointi helpottuu.

Microsoft Power BI

PowerBI

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointipalvelu, jonka avulla dataa voi yhdistellä helposti yrityksen omista järjestelmistä, tiedostoista, pilvipalveluista ja netistä. Voit helposti rakentaa tarvitsemasi Business Central -raportoinnin ja luoda erilaisia seuranta- tai hallintapaneeleita.

Navakka tarjoaa asiakkailleen yhtenä osana Business Central -käyttöönottoprojektia Microsoft Power BI -ratkaisua analyysi- ja raportointialustaksi. Navakan Power BI -paketti pitää sisällään yrityksen tärkeimmät mittarit ja raportit. Se on otettavissa käyttöön helposti ja nopeasti.

Microsoft Azure

Azure on Microsoftin pilvialusta, kaiken toiminnan ydin. Azure koostuu yli kahdestasadasta tuotteesta ja palvelusta, joiden avulla rakennetaan yrityksen kattava pilvipohjainen it-ratkaisu.

Microsoft kokonaisratkaisu – panostus tulevaisuuteen

Microsoftin ekosysteemi kehittyy koko ajan huimaa vauhtia. Yrityksille julkaistaan erittäin mielenkiintoisia toimintoja helpottavia ja tehostavia ratkaisuja. Meidän tehtävämme Navakassa on olla ajan hermolla ja  kertoa asiakkaillemme parhaista kokonaisratkaisuista tai uusista lisäarvotuotteista. Microsoftin Azure-pilvipohjaiset ratkaisut juttelevat toistensa kanssa reaaliaikaisesti ja sama tieto on katseltavissa tai muokattavissa eri sovelluksissa.

Jos sinulla on idea, joka odottaa toteuttajaansa, ota reilusti yhteyttä.

Kysy meiltä uusimmat kuulumiset.