Navakan tarina

Olemme kaikki toiminnanohjauksen ammattilaisia ja meillä on kokemusta useista kymmenistä Microsoft Dynamics 365 Business Central ja  Dynamics NAV -hankkeista eri toimialoilta jo vuodesta 2001.

Yritysideamme keskeiseksi teemaksi nousi ajatus palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja raikkaalla otteella, vastaten asiakasyritysten toiminnanohjauksen tarpeisiin.

Uskomme vahvasti (itseasiassa tiedämme), että yrityksien toiminnanohjaus on käyttöönotettavissa tai uusittavissa perinteisempiä toimintatapoja kevyemmin ja nopeammin. Ratkaisumme vastaa yrityksien liiketoiminnan vaatimuksiin, samalla tehostaen liiketoiminnan prosesseja. Lisäksi tuotamme yrityksille kustannustehokkuutta ja palvelunopeutta pilvitarjoaman sekä joustavan hinnoittelumme kautta.

Navakka on perustettu vuonna 2018 ja haluamme olla yhteistyökykyinen sekä aloitteellinen Dynamics 365 Business Central -toimittaja asiakkaillemme.

Tapamme toimia

Palveluidemme ytimen muodostavat Microsoft Dynamics 365 Business Central toiminnanohjausratkaisun käyttöönotto-, kehitys- ja konsultointipalvelut, sekä järjestelmän tuki- ja ylläpitopalvelut. Uskomme vahvasti Microsoft Dynamics 365 Business Central ratkaisun olevan paras vaihtoehto kasvuun tähtäävän yrityksen liiketoimintajärjestelmäksi.

Olemme sopiva kumppani myös pienemmille asiakkaille, joilla on entistä paremmat mahdollisuudet hyötyä laajasta toiminnanohjausratkaisusta osana kasvustrategiaansa.
Muista suomalaisista Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisua tarjoavista yrityksistä erotumme ylivoimaisella osaamisellamme, sekä reagointinopeudellamme. Navakassa on yli 15 vuoden tietotaito toimitettavasta ratkaisusta, sen käyttämisestä ja muotoilemisesta, sekä ratkaisun tuomista hyödyistä asiakkaidemme käyttöön.

Palvelumme ja osaamisemme kattaa niin vaativat projektitoimitukset, kuin pienemmät kehitystyöt ja konsultoinnitkin. Olemme mielellämme apuna, kun yrityksenne ottaa ensiaskeleet järjestelmäuudistuksessa. Osallistumme myös järjestelmäuudistuksen alkuvaiheen vaatimusmäärittelyyn ja arkkitehtuurisuunnitteluun.

Kasvollinen toimija

Meillä osaaminen ja omistajuus saa aina kasvot ja toimimme läpinäkyvästi myös asiakkaan suuntaan. Kannustamme jokaista tekemään päätöksiä ja ratkaisuja itsenäisesti asiakkaan parhaaksi.

Tutustu avainhenkilöihimme

Yrityskulttuuri

Haluamme olla Suomen paras Dynamics 365 Business Central toimija, niin asiakkaillemme kuin myös työntekijöillemmekin. Huippuammattilaisista koostuvaa tiimiämme tukee laaja kumppaniverkosto ja tiivis yhteistyö Microsoftin kanssa. Työkulttuurimme on kannustava ja tavoitteellinen. Vain yhdessä tekemällä menestymme.

Tule erpistiksemme