Konsultointi- ja kehityspalvelut

Navakalla asiantuntijuus tarkoittaa vahvaa osaamista niin liiketoiminnan kuin tekniikankin osalta. Meitä yhdistää halu mennä eteenpäin, oppia uutta ja auttaa asiakkaitamme. Tahdomme ymmärtää liiketoimintaasi, sen kehitystarpeita ja haasteita.

Teemme konsultointeja sekä Business Central että Dynamics NAV -järjestelmille. Myös muita järjestelmiä käyttäville yrityksille voimme kartoittaa, mikä olisi toiminnanohjauksen seuraava kehitysaskel.

Olemme valmiita ratkaisemaan kanssasi sekä järjestelmään että prosesseihinkin liittyviä ongelmia. Tutustu tarkemmin konsultointi- ja kehityspalveluihimme:

Tarvekartoitus

Liiketoiminnan vaatimukset muuttuvat ja sitä kautta myös toiminnanohjausta täytyy ajoittain muuttaa. Tässä kohtaa tarvekartoitus auttaa hahmottamaan, miten edetä. 

Teemme tarvekartoituksia pk-yrityksille kaikilla toimialoilla. Meille onkin kertynyt osaamista laajasti ja pystymme ehdottamaan yrityksellesi aina parhaita toimintatapoja.

Tarvekartoitukseen sisältyy
Kustannusten selvittäminen
Toimintaprosessien mallintaminen
Arvio järjestelmän soveltuvuudesta tarpeisiin
Taloudellinen, tekninen ja liiketoiminallinen analyysi
Selvitys kolmansien osapuolten järjestelmien vaatimuksista

Tarvekartoitus voi olla joko kevyempi työpajatyyppinen esimäärittely tai uuden toiminnanohjauksen toteutusprojektia varten tehty syvällinen määrittely.

Järjestelmä- ja liiketoimintaprosessien konsultointi

Navakalta löytyy niin teknistä huippuosaamista kuin talouden gurujakin. Osaavat asiantuntijamme ratkaisevat sekä isoja ja laajoja ongelmia että yksittäisiä solmuja järjestelmässä. 

Taloudenhallinnan konsultointi syntyy tyypillisesti tarpeesta saada luvut järjestelmässä täsmäämään.

Toiminnanohjauksen ja liiketoiminnan konsultoinnissa saatetaan keskittyä esimerkiksi varaston ja varastonhallinnan prosesseihin ja niiden parantamiseen.

Strateginen konsultointi on liiketoimintaprosessin konsultointia, jossa tarkastellaan prosesseja ja tavoitteita sekä parannetaan järjestelmän sisällä olevia asioita. 

Onnistumisen kulmakivi kaikissa projekteissamme on analysoida, kumpaa on viisainta muuttaa, järjestelmää vai liiketoimintaprosessia. Tunnemme laajasti eri toimialoja, joten voimme tuoda toiminnanohjauksesi lähelle alan standardia. Välitämme yrityksellesi myös parhaita käytäntöjä ja tarvittaessa toiminnanohjausta muokataan omalle tarpeellesi sopivaksi.

Järjestelmän käytön palvelupaketti 

Tässä palvelussa käymme toiminnanohjauksesi läpi, teemme ehdotuksia tehokkaampaan käyttöön ja tarjoamme valmiin suunnitelman käyttöä tehostaville kehityspiirteille. Tämä palvelu on paikallaan etenkin, kun järjestelmää tehostetaan tai liiketoiminta muuttuu tai kasvaa.

Microsoft julkaisee vuodessa kaksi päivityspakettia, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Pidämme asiakkaamme myös näistä ajan tasalla.

Arkkitehtuurisuunnittelu ja -konsultointi 

Autamme monenlaisissa asioissa asiakaskohtaisten muutosten toteuttamisesta aina IT-strategian luomiseen. Lisäksi tuemme parhaiden toiminnanohjauksen käytäntöjen tuomista osaksi yrityksesi arkea.

Arkkitehtuurisuunnittelu- ja konsultointi voi tarkoittaa esimerkiksi ohjausta pilven käyttöön. Pilviympäristöt ovat tulevaisuus, johon yrityskenttä on nyt laajasti siirtymässä. Voimme myös esimerkiksi työpajan avulla tukea vanhasta laskutusjärjestelmästä luopumista.