Navakka – enemmän kuin Business Central

Olemme pitkän linjan Dynamics 365 Business Central -osaajia. Kehitämme Navakan Business Central -ratkaisua jatkuvasti palvelemaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Meiltä onnistuu myös muiden Microsoftin Dynamics -tuoteperheen ja Microsoftin ekosysteemin ratkaisuiden rakentaminen osaksi kokonaisratkaisua.

Microsoft-tuotteet

Microsoft Dynamics 365

Microsoft tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille kokonaisratkaisun liiketoiminnan ohjaamiseen. Microsoft Dynamics 365 tuoteperheestä löytyy laajennettu ratkaisu tukemaan yrityksen strategisia kasvutavoitteita. Microsoft Dynamics 365 Sales ja Business Central on kokonaisratkaisu liiketoiminnan ohjaamiseen. Se tukee yrityksen strategisia kasvutavoitteita.

Ratkaisu on moderni pilviratkaisu, laajennettava ja pitkäaikainen investointi.

Yhdessä Microsoft 365-tuotteiden kanssa loppukäyttäjä saa modernin ja saumattoman digitaalisen työskentely-ympäristön.

Microsoft PowerPlatform ja Power Apps

PowerApps logo

Power Appsin avulla on helppo rakentaa erilaisia liiketoimintasovelluksia. Power Apps hyödyntää Microsoftin omaa tietoympäristöä Dataverseä sekä muita datalähteitä. Power Apps -sovellukset toimivat saumattomasti esimerkiksi Business Centralin kanssa ja erilaisilla työskentelyalustoilla. Liiketoimintaprosessien digitalisointi helpottuu.

Microsoft Power BI

PowerBI

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointipalvelu, jonka avulla dataa voi yhdistellä helposti yrityksen omista järjestelmistä, tiedostoista, pilvipalveluista ja netistä. Voit helposti rakentaa tarvitsemasi Business Central -raportoinnin ja luoda erilaisia seuranta- tai hallintapaneeleita.

Navakka tarjoaa asiakkailleen yhtenä osana Business Central -käyttöönottoprojektia Microsoft Power BI -ratkaisua analyysi- ja raportointialustaksi. Navakan Power BI -paketti pitää sisällään yrityksen tärkeimmät mittarit ja raportit. Se on otettavissa käyttöön helposti ja nopeasti.

Microsoft kokonaisratkaisu – panostus tulevaisuuteen

Microsoftin ekosysteemi kehittyy koko ajan huimaa vauhtia. Yrityksille julkaistaan erittäin mielenkiintoisia toimintoja helpottavia ja tehostavia ratkaisuja. Meidän tehtävämme Navakassa on olla ajan hermolla ja  kertoa asiakkaillemme parhaista kokonaisratkaisuista tai uusista lisäarvotuotteista. Microsoftin Azure-pilvipohjaiset ratkaisut juttelevat toistensa kanssa reaaliaikaisesti ja sama tieto on katseltavissa tai muokattavissa eri sovelluksissa.

Jos sinulla on idea, joka odottaa toteuttajaansa, ota reilusti yhteyttä.

Kysy meiltä uusimmat kuulumiset.

Tarjoamme seuraavat Dynamics 365 Business Central yhteensopivat lisäarvoratkaisut, jotka tulevat osaksi yrityksesi kokonaisratkaisua.

ExFlow ostolaskuratkaisu

ExFlow on Microsoft Dynamics Business Centralin lisämoduuli ostoreskontran automatisointia ja ostolaskujen hyväksyntäkiertoa varten. ExFlow’n käyttöönotto ei vaadi erillisen integroinnin rakentamista vaan sen toiminnot on sisäänrakennettu Business Centraliin.

Talouden käyttöliittymä on osa Business Centralia ja kaikki tieto on käytettävissä reaaliaikaisesti Business Centralissa. Hyväksyjä tarkastaa ja hyväksyy saapuvat ostolaskut verkkosivun kautta eikä tarvitse Business Centralia.

ExFlow’n ominaisuudet

Laskujen sisäänluku eri formaateissa

Ostotilauksen täsmääminen saapuvaan ostolaskuun

Hyväksyntäkierto

Roolit, hyväksyjät ja sijaiset

Kululaskujen automatisointi

Automaattiset sähköpostit hyväksyjille

Hyväksyjän verkkosivu

ExFlow-ominaisuudet taloudelle Business Centralissa

Lue lisää ExFlow’n ominaisuuksista.

Dime.Scheduler

Dime.Scheduler on kattava ja helposti käyttöönotettava graafinen työtehtävien suunnittelu- ja organisointiratkaisu. Dime.Scheduler on suunnitelut erityisesti huoltohallinnon, projektien ja tuotannon käyttöön. Dime.Scheduler toimii saumattomasti ja reaaliaikaisesti  Dynamics 365 Business Centralin kanssa hyödyntäen Business Centralin Huoltohallinnon, Projektien ja Tuotannon toiminnallisuuksia.

Dime.Schedulerin ominaisuudet

Graafinen, drag-and-drop-suunnittelukalenteri tehtäville

Tehtävien seuranta ja priorisointi

Saumaton integraatio Business Centraliin

Älykäs resurssisuodatus

Kapasiteettiraportointi

Projektin suunnitteluun Gantt-kaavio

Karttatoiminnallisuudet ja GPS-seuranta

Lisätietoa Dime.Schedulerin mahdollisuuksista

Tasklet

Tasklet on Navakan edustama käsipääteratkaisu varastoihin ja tuotantoon. Tasklet toimii perus Dynamics 365 Business Central –ympäristössä ja tarjoaa lisäarvoa laajennetulle varastonhallinnalle sekä tuotannon prosesseihin.

Tasklet tehostaa ​varastotoimintoja mobiilina WMS-ratkaisuna

Nopeat  ja tehokkaat varastoprosessit

Vähentää varastoinnin kustannuksia

Virheiden minimointi

Varastoprosessien optimointi (esim. kerätään käytävä varastopaikkajärjestyksessä)

Erä- ja sarjanumeroseuranta

Helppokäyttöisyys

Taskletin käyttöliittymän avulla pystyy hoitamaan kaikki Business Centralin varastonhallintaan liittyvät toimenpiteet, kuten

Vastaanotto ja hyllytys

Poiminta

Toimitus

Inventointi

Saldotarkistus

Siirrot

Haut

Lisätietoja Taskletista

Hyviä ratkaisuja tekemään huipputuotteesta vielä parempi.

Onko jokin näistä ratkaisuista sellainen, joka kiinnostaa? Tarvitseeko yrityksenne toiminta lisäratkaisuja, joiden asiantuntijana voisimme auttaa?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.