Tasaluku erpistejä täynnä - Paluumuuttoa ja uuden oppimista

Navakan #erpistejä on nyt kymmenen. Tasaluku tuli täyteen, kun saimme elokuun alkupuolella kaksi osaavaa huipputyyppiä, Katjan ja Karmilan, vahvistamaan projektinjohto- ja asiakaspalveluosaamistamme.  Seuraavassa tekstissä pääset tutustumaan Karmilan ajatuksiin Navakkaan siirtymisestä.

”Mielessä pyöri monenlaista, kun kiipesin tuttuja portaita Klingendahlin viidenteen kerrokseen. Täältä lähdin neljä vuotta sitten. Keskisuuren it-talon NAV-tiimissä viettämieni työvuosien jälkeen, olin päättänyt kokeilla siipiäni taloushallinnon kouluttajana. Tuolla matkalla ehdin nähdä, niin tilitoimisto maailmaa kuin rakennusalalle suuntautuneen it-talon toimintaa, erilaisten järjestelmien ja toimintatapojen tullessa tutuksi. Monet taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojektit ehdin saattaa päätökseen ja useita kymmeniä käyttäjiä kouluttaa järjestelmien saloihin.

Nyt olin jälleen matkalla kohti uutta ja samalla niin tuttua.

Viidennessä kerroksessa eteeni avautui sama ovi, jonka olin aikanaan sulkenut, nyt ovessa luki NAVAKKA. Oven avautuessa tutut kasvot toivottivat tervetulleeksi ja vanhat kollegat tulivat moikkaamaan.

Juttu jatkui siitä, mihin se oli aikanaan jäänyt. Vaihdettiin kuulumisia, tunnelma oli lämmin ja rento. Joukossa oli myös pari tuoreempaa kasvoa, jotka olivat sulautuneet mukaan porukkaan ja toivat mukavan lisän tiimiin.

”Nyt olin jälleen matkalla kohti uutta ja samalla niin tuttua.

Viidennessä kerroksessa eteeni avautui sama ovi, jonka olin aikanaan sulkenut, nyt ovessa luki NAVAKKA. Oven avautuessa tutut kasvot toivottivat tervetulleeksi ja vanhat kollegat tulivat moikkaamaan.”

Tämä fiilis on yksi niistä asioista, miksi päädyin jättämään hyvän työnantajan taakseni ja päätin lähteä NAVAKKAn matkaan. Tiedän, että tiukassakin paikassa näiden ihmisten kanssa on hyvä tehdä töitä. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen, tehden parhaansa ja enemmänkin, asiakkaan eteen. Hurtti huumori helpottaa hankalissa tilanteissa ja tiedon jakaminen muille, on tässä porukassa itsestään selvä asia.

Kilistely kahvikupeilla

Etätyövuoden jälkeen oli mukava palata toimistolle, tiimin pariin. Monet asiat selviävät nopeammin, kun niistä voi keskustella kasvotusten. Myös hiljainen tieto leviää tehokkaammin tekijöiden kesken, kun ollaan samojen seinien sisällä. Mahdollisuus etätöiden tekemiseen, antaa kuitenkin mukavaa joustoa arjen pyörittämiseen.

NAVAKKAssa, uutena yrityksenä, on tekemisen meininki ja pyrkimys kasvaa. Täällä on mahdollista muokata työtehtäviä haluamaansa suuntaan, oman kiinnostuksen mukaan. Jokaisen työpanoksella on suuri merkitys, kun tekijöitä on vähän. Työtehtävät ovat vaihtelevia, siellä autetaan missä kyetään. Business Central järjestelmänä ja sen monet toiminnallisuudet, antavat sopivasti haasteita itsensä kehittämiseen. Eri aloilla toimivien asiakkaiden erityispiirteiden kartoitus on mielenkiintoista ja luo ymmärrystä yritysten erilaisiin järjestelmätarpeisiin.

Vaikka NAVAKKA yrityksenä on vielä pieni ja toiminut vasta muutaman vuoden, ammattiaitoiset erpistit luovat varmuutta siitä, että NAVAKKA tulee kasvamaan ja kehittymään arvostetuksi Business Central toimittajaksi.

Luotan yrityksen perustajiin, tiedän heidän olevan kokeneita, oman alansa asiantuntijoita. He luotsaavat yritystä eteenpäin järkevällä ja harkitsevalla otteella, erpistejä ja asiakasta kuunnellen.”

Meillä Navakassa on aina tilaa Katjan ja Karmilan kaltaisille koville ammattilaisille tai sellaisiksi haluaville.

Tarkista avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus