Business Central -koulutusta arvonlisäveromuutokseen

Suomen yleinen arvonlisäverokanta muuttunee 1.9. alkaen. Alv-kanta nousee 24 %:sta 25,5 %:iin. Myös joidenkin tuoteryhmien alv-kannat tulevat muuttumaan, mikäli hallituksen ehdotus hyväksytään eduskunnassa.

Miten me Navakassa tuemme sekä omia asiakkaitamme että myös muita kiinnostuneita Business Central-käyttäjiä? Järjestämme kesäkuun aikana useamman samansisältöisen, maksullisen kahden tunnin Teams-koulutuksen, jossa käymme läpi mitä kaikkea pitää ottaa huomioon alv-päivityksen yhteydessä. Koulutuksen hinta on 450 euroa/osallistuja. Navakan asiakkaille hinta on 300 euroa/osallistuja. Koulutus sopii soveltuvin osin myös NAV-käyttäjille.

Asiakas saa koulutuksesta tuhdin tietopaketin materiaaleineen. Koulutuksen ja materiaalien avulla käyttäjän pitäisi pystyä itsenäisesti tekemään Business Centralin vaatimat toimenpiteet alv-muutoksen osalta. Mikäli asiakas kaipaa vielä apua, tarjoamme tukea alv-muutokseen myös erillislaskutettavana tuntityönä.

Miksi koulutukseen kannattaa osallistua? BC:n puolella tehtävien asioiden lista on kohtalaisen pitkä. Koulutukseen osallistumalla saat myös kattavan ohjepaketin, jonka avulla pystyt tekemään alv-muutokseen vaadittavat toimenpiteet itsenäisesti.

 

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella. Mikäli koulutuskerran osallistujamäärä on alle 3, Navakka varaa oikeuden ehdottaa osallistujalle toista ajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme laskun ilmoittautumisen jälkeen. Osallistuja saa ennen koulutusta henkilökohtaisen Teams-linkin.

 

Ilmoittautumislomake

  Koulutuksen ajankohta

  Valitse sopivin koulutuksen ajakohta
  6.6.2024 klo 12-1412.6.2024 klo 12-1413.6.2024 klo 12-14

  Osallistujan yhteystiedot

  Yrityksen laskutustiedot

  Kiinnostavatko myös muut koulutuksemme? Haluaisitko oppia uutta? Onko harkinnassa toiminnan ja Business Centralin käytön laajentaminen?

  Tutustu muuhun koulutustarjontaamme. Esimerkiksi taloushallinnon asiantuntijoille ja kirjanpitäjille suunnattuu Business Centralin talouden peruskoulutukseen.

  Navakan Koulutuspalvelut Lue lisää talouden peruskoulutuksesta