Navakan omat komponentit - hyvästä vielä parempi

Navakalle on kertynyt takataskuun useitakin komponenttiratkaisuja, jotka ovat liitettävissä kaikkien asiakkaidemme Business Central ratkaisun osaksi. Seuraavassa muutamia poimintoja tehdyistä ratkaisuista. Muihin Navakan muotoilemiin lisäarvotuotteisiin voit tutusta täällä.

Valikoimanhallinta

Navakan valikoimanhallintakomponentin avulla voit helpottaa ostajan ja myyjän työtä määrittelemällä nimikkeistöstä asiakas- ja toimittajakohtaisia kokonaisuuksia. Tietty nimikevalikoima voidaan liittää useaan asiakkaaseen sekä toimittajaan, ja valikoimalle on mahdollista antaa päivämääräväli, jolloin se on käytössä. Päivämääräväliä voidaan poikkeuttaa myös rivikohtaisesti.

Navakka BC valikoimanhallinta

Kun asiakkaalle tai toimittajalle on asetettu valikoima käyttöön, avaa järjestelmä tilauksen riveille valittavaksi ainoastaan sellaiset nimikkeet, jotka kuuluvat kyseisen asiakkaan tai toimittajan voimassa olevaan valikoimaan. Tällöin valittavissa oleva nimikkeistö rajautuu sellaisiin nimikkeisiin, jotka ovat oleellisia aina juuri kyseiselle tilaukselle.

Ravintoainelaskenta & allergeenit

Olemme toteuttaneet Business Centralin yhteyteen ratkaisun, joka mahdollistaa ravintosisällön ja allergeenitietojen liittämisen nimiketietoihin. Ravintoarvot ja allergeenit on ylläpidettävissä dynaamisesti järjestelmässä eli niitä voidaan tarvittaessa luoda lisää.

Navakka BC Ravintoainelaskenta

Komponenteille annetut ravintoaine- ja allergeenitiedot periytyvät reseptiikassa automaattisesti komponenttitasolta resepteille.

Navakka BC ravintoarvot

Sopimuslaskutus

Sopimuslaskutuksen avulla voidaan Business Centraliin luoda rakenne, jossa tiettyjä laskukokonaisuuksia laskutetaan esimerkiksi kuukausittaisilla erillä. Sopimuslaskulle kerrotaan asiakastietojen lisäksi sopimuskausi, laskutusväli ja sopimuksen rivitiedot. Tämän jälkeen järjestelmä osaa valitulla laskutusvälillä luoda automaattisesti laskut oikealle eräpäivälle. Luodut laskut voidaan käsitellä Business Centralissa normaalisti esimerkiksi sähköisinä laskuina.

Navakka BC Sopimuslaskutus

Tässä vain osa muotoilemistamme Business Centralin lisäarvoratkaisuista. Kehitämme asiakkaidemme tarpeisiin jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Ole yhteyksissä, kun sinulla on liiketoiminnan haaste ratkaistavana. Kerromme mielellämme lisää, miksi Navakan muotoilema Microsoft Dynamics 365 Business Central on markkinoiden paras ja mukavin ERP.

Ota yhteys Navakkaan