Navakalle Microsoftin Solutions Partner -nimitys

Osoituksena liiketoiminnan kehityksestä, asiakkaidemme menestyksestä ja henkilöstön osaamisesta Navakka on saavuttanut yhtenä harvoista ja ensimmäisistä Microsoftin Solutions Partner -nimityksen. Kumppanuustasolle on Microsoftilla korkeat kriteerit. Navakka on jatkossa Microsoftin Solutions Partner for Business Applications -kumppani. Nimityksen säilyttämisen eteen pitää jatkossakin tehdä töitä. Tunnustus on osoitus hyvin tehdystä työstä mutta samalla kannustaa Navakan erpistejä kohti tulevaisuutta.

Microsoft Solutions Partner -nimitys on tunnustus, jonka Microsoft myöntää kumppaneilleen, jotka ovat osoittaneet erinomaista osaamista ja asiakastyytyväisyyttä Microsoftin tuotteiden ja palveluiden käyttöönotossa ja ylläpidossa. Nimitys auttaa yrityksiä erottumaan kilpailijoistaan ja luomaan luottamusta asiakkaidensa keskuudessa.

Nimityksen taustalla on vuosien määrätietoinen työ. Navakan erpistit ovat osoittaneet korkeaa osaamista ja asiantuntemusta Microsoftin ratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. ”Olemme yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, jotka ovat saavuttaneet tämän tunnustuksen. Nimitys mahdollistaa Navakka Groupille laajemman pääsyn Microsoftin kumppaniverkostoon, joka tarjoaa monia etuja, kuten koulutusta, tukea ja markkinointimateriaaleja. Myös Navakan asiakkaat hyötyvät nimityksestä, sillä se takaa heille laadukkaat liiketoimintasovellukset, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan”, yrityksen toimitusjohtaja Sami Saadetdin kertoo.

Navakka Group Oy on erikoistunut Microsoft Dynamics 365 Business Central -alustaan, joka on yksi johtavista pilvipohjaisista liiketoimintasovelluksista maailmassa. Tarjoamme yrityksille pilvipohjaisia Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform -ratkaisuihin perustuvia liiketoiminnan kokonaisratkaisuita. Olemme Suomen paras Dynamics 365 Business Central toimija, niin asiakkaillemme kuin myös työntekijöillemmekin. Huippuammattilaisista koostuvaa tiimiämme tukee laaja kumppaniverkosto ja tiivis yhteistyö Microsoftin kanssa.

Haluatko kuulla lisätietoja Navakasta tai Microsoftin Solutions Partner -nimityksestä?

Yhteystiedot