Erpisti tutkii - Visuaalinen apu projektien hallintaan

Olithan tiennyt, että Dynamics 365 Business Centralista löytyy täysiverinen projektihallinnan moduuli, jolla onnistuu esim. projektin seuranta, tuntien kirjaus ja laskutus? Myös Navakan #Erpistit käyttävät päivittäin Business Centralin projektiominaisuuksia omassa työssään.

On kuitenkin tilanteita, jolloin Business Centralin kaveriksi kaivataan visuaalista projektisuunnittelutyökalua. Seuraavassa kerromme Netronicin Visual Jos Schedulerin mahdollisuuksista projektinhallinnassa.

Mikä on Netronic VJS?

Netronicin Visual Jobs Scheduler on integroitu täysin Business Centraliin. Ohjelma visualisoi työt, työtehtävät ja työn suunnittelulinjat ja resurssit ja mahdollistaa ”Drag & Drop”-maisesti projektien ajoituksen.

Ja sitten itse toimintoihin? Päästetään #Erpisti vauhtiin ja tutkimaan, mitä Netronic VJS pitää sisällään.

Visuaalinen apu projektien hallintaan

Näet helposti projektien aikataulut yhdeltä näytöltä

 

Jokaiselle projektille voit antaa oman värin BC:n projektikortilla, mikä helpottaa projektien hahmottamista entistä enemmän.

Tässä esimerkissä Projektille J00060 on annettu vihreä värikoodi.

Useita eri näkymiä

Netronicin VJS tarjoaa eri näkymiä, esim. Projekti- (ylempänä), Resurssi- (alla) tai Kuormitusnäkymä, mistä pystyt helposti näkemään, mikäli olet ylibuukannut resurssejasi sekä pystyt lennosta ns. ”drag & drop” menetelmällä korjaamaan asian. VJS päivittää muokatut aikataulut suoraan projektille. Saat myös erillisen ilmoituksen näytölle, mikäli kapasiteetti on ylitetty.

Tässä kuvassa nähdään, että Resurssi Pelle Peloton on ylibuukattu.

VJS Antaa mahdollisuuden porautua samalta näytöltä suoraan valitulle projektille/sen suunnitteluriveille BC:ssä.

Linkitetyt projektit

Voit luoda linkkejä suunnittelurivien välille, mikä mahdollistaa sen, että kun liikutat yhtä projektin tehtävää eteenpäin, koko ketju aikataulutetaan eteenpäin samalla (Mikäli seuraavaa tehtävää ei voi aloittaa ennen kuin aiempi loppuu).

Suunnittelurivin jakaminen

VJS mahdollistaa myös suunnittelurivien jakamisen useampaan osaan, jos huomataan että työn jakaminen useammalle tekijälle olisi hyödyllistä, jotta esim. pysyttäisiin aikataulussa.
Valitaan vain haluttu suunnittelurivi näytöltä oikeaklikkaamalla ja valitaan ”Split job planning line” sekä syötetään halutut ajat, VJS ehdottaa automaattisesti 50/50 jakoa:

Kuvassa näkyy, miten suunnittelurivit on jaoteltuna. Tästä ne voidaan ”drag & drop” systeemillä jakaa eri tekijöille helposti.

 

Projektinhallinta ja Business Central – Uusi juttu?

Visuaalinen projektien suunnitteluapu – Ehdottomasti kiinnostaa!

Jos näin on tilanne, niin ollaan yhteydessä! #Erpistit ovat aina apunasi.

Jutellaan lisää Lisätietoa Business Centralista